fbpx

Donderdag 18/06 : een nieuw STER-KER webinar voor hulpverleners

Ouders scheiden niet! Ze maken de brug!

Wat kan deze webinar voor jou betekenen?
Gastheer Olivier Vanhaelen is mede-oprichter van STER-KER vzw. Als Parental Alienation Expert is hij gespecialiseerd, getraind en gecertificeerd in het werken met gebroken gezinnen door (echt)scheiding. Meer specifiek waar kinderen afwijzend gedrag vertonen t.a.v. een ouder tot zelfs een ouder verstoten of weigeren contact te hebben. Hij werkt in opdracht van, en samen met, rechtbanken, organisaties, voorzieningen en particulieren.

Deze webinar richt zich tot:

Alle hulpverleners die betrokken zijn bij gebroken gezinnen. Vooral coachen, therapeuten, consulenten, maar ook huisartsen of onderwijzend personeel. Alle professionals die vanuit hun betrokkenheid meer inzichten willen krijgen. Kinderen zijn slachtoffer van veel meer dan alleen maar hun ouders die als partner uit mekaar gaan. Als maatschappij kunnen we het verschil maken. Het loyaliteitsconflict is een situatie waar niet alleen de kinderen in terecht komen. Onder andere is ouderverstoting een gedrag dat daar het gevolg van is.

Waarom heb je het gevoel dat het niet werkt?
Hoe kunnen we kinderen beschermen van de last die zij dragen?
Waarom ziet men het moeilijk of niet?
Welke elementen zijn belangrijk om naar te kijken?
Welk verschil zou je kunnen maken vanuit je eigen positie?

Op die vragen en meer zal deze webinar zeker een antwoord kunnen bieden.

Als Parental Alienation Expert deelt Olivier Vanhaelen de ervaringen en kennis die hij de voorbije 15 jaar zowel persoonlijk als professioneel heeft opgebouwd.  Wat kan je verwachten?  Onderwerpen zoals ouderverstoting en loyaliteitsconflict komen ruim aan bod. Naast toelichtingen van nieuwe inzichten, krijg je tips en tools, voorbeelden van hulpverlening met resultaten, maar ook bedenkingen aangereikt. Je kan ook online vragen stellen.

Check ook onze website : www.ster-ker.be 

RESERVEER NU JOUW PLEK

REGISTRATIE voor het WEBINAR

juni
18.
donderdag
18/06/2020
start om 19h30h tot 21h30

Webinar "Ouders scheiden niet. Ze maken de brug!" :

Prijs:  45 euro 
Via onderstaande link kan je de betaling en daarna de reservatie uitvoeren

Betaal hier en registreer