Gratis Introductie Webinar: 

OUDERS SCHEIDEN NIET,
ZE WORDEN STER-KER.

Spreker en gastheer: Olivier Vanhaelen

 

Wat kan deze webinar voor jou betekenen?
Gastheer Olivier Vanhaelen is mede-oprichter van STER-KER vzw. Als deskundige-trainer-coach is hij gespecialiseerd, getraind en gecertificeerd in het werken met gebroken gezinnen door (echt)scheiding. Meer specifiek waar kinderen afwijzend gedrag vertonen t.a.v. een ouder tot zelfs een ouder verstoten of weigeren contact te hebben. Hij werkt in opdracht van en samen met rechtbanken, organisaties, voorzieningen en particulieren.

Deze webinar richt zich tot:

Iedereen die betrokken is bij gebroken gezinnen. Ouders en familie, maar ook hulpverleners, advocaten en magistraten die zich aangesproken voelen om nieuwe of andere inzichten te ontdekken.

Stel jij je de vraag waarom het zo moeilijk is?
Vraag jij je af waarom je "dossiers" iedere keer vastlopen?
Wil je weten of het anders kan?
Dan zal deze introductie zeker verrijkend zijn.

Als aanloop op een reeks van meer specifieke webinars, deelt Olivier Vanhaelen de ervaringen en kennis die hij de voorbije 15 jaar zowel persoonlijk als professioneel heeft opgebouwd.  Wat kan je verwachten?  Onderwerpen zoals ouderverstoting en loyaliteitsconflict komen ruim aan bod. Naast toelichtingen van nieuwe inzichten, krijg je tips en tools, voorbeelden maar ook bedenkingen aangereikt. Je kan ook online vragen stellen.

Check ook onze website : www.ster-ker.be 

RESERVEER NU JE GRATIS PLEKJE!

REGISTRATIE voor het WEBINAR

juni
04.
donderdag
04/06/2020
start om 20h tot 21h

Before registering please confirm that you:
alle informatie is voorbehouden voor intern gebruik bij STER-KER vzw